Rijlessen

Intakeles

Tijdens een geheel vrijblijvende intakeles ga je samen met de instructeur bepalen wat je uitgangspositie is. We maken een inschatting van hoeveel lessen je nodig hebt en wat de beste lesaanpak is. Deze intakeles kost 20 euro, maar is gratis wanneer u uw lessen bij ons vervolgt.

Rijlessen

Om op jou behoeften aan te sluiten krijg je elke keer van dezelfde instructeur les in dezelfde auto. Bij onze rijschool kan je rijles krijgen in een Toyota Auris. Dit is om te voorkomen dat je elke keer moet wennen aan een andere auto. De autorijschool Reshad kan mensen met faalangst moeiteloos door hun examen heen helpen.

Heb je na je intakeles besloten om rijles bij ons te nemen dan kun je rijlessen van 60, 90 of 120 minuten nemen. De rijlessen worden in Groningen gegeven zodat je beter bekend bent met de omgeving. Indien gewenst wordt je van huis of school opgehaald en na de les weer teruggebracht. Bij de autorijschool Reshad worden de lessen met een instructiekaart gegeven, dus iedere leerling heeft een eigen instructiekaart. Op de kaart wordt elke keer de bevordering genoteerd zodat je weet hoe ver je met de opleiding bent, welke onderdelen al behaald zijn en welke nog moeten komen. En of er nog bepaalde onderdelen of lessen zijn waar nog iets extra voor moet gebeuren. Wij bereiden u voor volgens de methode ‘nieuwe rijden’. Op deze manier kan de autorijschool Reshad jou goed voorbereiden voor het CBR examen en uiteindelijk veilig deelnemen op de weg.

De auto

De rijlessen worden gegeven in een gloednieuwe VW GOLF 7.