Theorielessen

Ontdek het nieuwe leren met iTheorie!

Voordat je aan de praktijk lessen kan beginnen moet je in het bezit zijn van een geldig theorie-certicaat. Wij bieden een zeer voordelige en professionele verkeersopleiding voor thuisgebruik. Alle facetten van zowel de theorie als de praktijk komen aan de orde. Je bepaalt je eigen lestijd en stelt je eigen pauzes vast. De virtuele coach kiest samen met je de onderwerpen en geeft het lestempo aan.

Oefenen voor het theorie-examen was daarom nog nooit zo leuk en leerzaam. De theorie opleiding auto bestaat uit een compleet lesboek, maar liefst 50 theorie-examens, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en meer dan 60 instructiefilms van de rijprocedure. Je volgt een lesschema op basis van gemaakte vorderingen zonder enige tijdslimiet

iTheorie is de enige complete digitale theorie opleiding in Nederland! De opleiding bestaat uit een compleet lesboek met na elk hoofdstuk een toets, oefen theorie-examens en, afhankelijk van het rijbewijs, trainingsfilms om de gevaarherkenning te leren begrijpen en de volledige praktijkinstructie in 3D animaties.

iTheorie is zo gemaakt, dat zakken eigenlijk niet meer mogelijk is. En als dat toch mocht gebeuren, dan kun je altijd nog gebruik maken van de gratis herhalingscursus.

iTheorie is een theorie opleiding die, naarmate je vordert, steeds meer onderdelen opent. Je kunt in het begin dus nog geen theorie-examens oefenen. Daarvoor zal je eerst het boek moeten leren! Hoe meer jij leert, hoe meer onderdelen toegankelijk zullen worden.